Agenda

Hieronder staan de opkomende activiteiten van WHV Centauri voor het collegejaar 2017-2018. Door het jaar heen zal deze nog verder aangevuld worden met Centauri nights en andere studententoernooien!

Augustus
20: AID sportdag @ Sporthal de Bongerd, Wageningen
Dé kans om kennis te komen maken met WHV Centauri! Op de sportdag zullen we onze vereniging representeren bij onze infokraam en daarnaast voorzorgen we met behulp van onze trainer verschillende sportrondes waarin de AID-lopers deelnemen.

September
6: Eerste handbal training van het jaar @ Sporthal de Bongerd, Wageningen
Om 20.30 trainen zowel de heren als de dames in sporthal de Bongerd. Daarnaast zal ook nog een clinic verzorgd worden voor mensen met minder of geen handbal ervaring.

Oktober
4: Financiele ALV, gevolgd door een mixtoernooi
27&28: Lustrum weekend @ Sporthal de Bongerd, Wageningen
De 27e zal er een borrel plaatsvinden en de 28e een toernooi inclusief feest. Meer nieuws hierover volgt..

November
9: Centauri activiteit

December
7: Centauri Sinterklaas @ Wageningen
In december vieren we ieder jaar met de Centauri leden sinterklaas, wat vooral voor onze internationale leden een hele happening is!

Januari
10: Oliebollen toernooi @ Sporthal de Bongerd, Wageningen
Met dit toernooi wordt altijd het nieuwe jaar gevierd bij Centauri. Alle leden van Centauri hebben de kans om hun vrienden kennis te laten maken met handbal, door ze mee te laten spelen met het toernooi. En natuurlijk worden er ook oliebollen gegeten.

Februari
15: Winter AID
Ook tijdens de winter AID is Centauri aanwezig op de sportdag. Kom gerust even langs.
20 & 27: Handbal clinics. Mensen die nog nooit gehandbald hebben kunnen deze volgen om de basis van het spel te leren kennen.
23 & 24: Ha-Stu toernooi @ Nijmegen
Studententoernooi waarbij naast gehandbald ook gefeest wordt.

Maart
30: Start van Internationaal toernooi @ bestemming nog onbekend
Met Pasen zal Centauri een toernooi spelen in het buitenland. Natuurlijk gaat dit niet zonder een hoop gezelligheid, bier en een groot feest.

Mei
25, 26 & 27: Oktopus toernooi @ Eindhoven
Studententoernooi vol handbal, feestjes en gezelligheid.

Juni
8-10: Groot Nederlands Studenten Kampioenschap (GNSK) @ Wageningen
Hét studenten sport evenement! Hierbij gaan we met een heren- en damesteam de strijd aan met de handbalteams van de andere universiteiten om wie de beste van Nederland is!

Juli
6-8: Centauri weekend @ ?
Het jaarlijkse leden weekend van WHV Centauri waar we gezellig een weekend weg gaan vol met leuke activiteiten en feestjes!