Agenda

Hieronder staan de opkomende activiteiten van WHV Centauri voor het collegejaar 2018-2019. Door het jaar heen zal deze nog verder aangevuld worden met Centauri nights en andere studententoernooien!

Augustus
19: AID sportdag @ Sporthal de Bongerd, Wageningen
Dé kans om kennis te komen maken met WHV Centauri! Op de sportdag zullen we onze vereniging representeren bij onze infokraam en daarnaast voorzorgen we met behulp van onze trainer verschillende sportrondes waarin de AID-lopers deelnemen.

September
4: Eerste handbal training van het jaar @ Sporthal de Bongerd, Wageningen
Om 21.00 trainen zowel de heren als de dames in sporthal de Bongerd. Daarnaast zal er vanaf 5 september ook nog een clinic verzorgd worden voor mensen met minder of geen handbal ervaring. Deze starten om 20.30 in de Bongerd.
20: De eerste centauri activiteit! Wat de activiteit precies inhoudt is nog onbekend, maar het zal een gezellige avond worden waarin veel (bij)gepraat kan worden en iedereen kan genieten van een biertje.
26: ALV & bestuurswissel

Oktober

November
Centauri activiteit

December
Centauri Sinterklaas @ Wageningen
In december vieren we ieder jaar met de Centauri leden sinterklaas, wat vooral voor onze internationale leden een hele happening is!

Januari
Oliebollen toernooi @ Sporthal de Bongerd, Wageningen
Met dit toernooi wordt altijd het nieuwe jaar gevierd bij Centauri. Alle leden van Centauri hebben de kans om hun vrienden kennis te laten maken met handbal, door ze mee te laten spelen met het toernooi. En natuurlijk worden er ook oliebollen gegeten.

Februari
Winter AID
Ook tijdens de winter AID is Centauri aanwezig op de sportdag. Kom gerust even langs.
Handbal clinics. Mensen die nog nooit gehandbald hebben kunnen deze volgen om de basis van het spel te leren kennen.

Maart
Start van Internationaal toernooi @ bestemming nog onbekend
Met Pasen zal Centauri een toernooi spelen in het buitenland. Natuurlijk gaat dit niet zonder een hoop gezelligheid, bier en een groot feest.

Mei
Oktopus toernooi @ Eindhoven
Studententoernooi vol handbal, feestjes en gezelligheid.

Juni
Groot Nederlands Studenten Kampioenschap (GNSK) @ Wageningen
Hét studenten sport evenement! Hierbij gaan we met een heren- en damesteam de strijd aan met de handbalteams van de andere universiteiten om wie de beste van Nederland is!

Juli
Centauri weekend @ ?
Het jaarlijkse leden weekend van WHV Centauri waar we gezellig een weekend weg gaan vol met leuke activiteiten en feestjes!