General

Centauri weekend 2016

Centauri Weekend – juli 2016
Zoals elke jaar vindt het Centauri weekend plaats aan het begin van de zomervakantie. Dit jaar was de locatie een scoutingsgebouw in Arnhem, dichtbij het centrum.
Vrijdagmiddag was de commissie nog druk bezig om de laatste zaken te regelen. In de avond kon eindelijk het legendarische weekend beginnen. Nadat iedereen aanwezig was, werd door de commissie het Moordspel uitgelegd. Dit spel zou gedurende het hele weekend duren. Je moest ervoor zorgen dat je anderen ”vermoorde” door middel van een opdracht, en je moest oppassen dat jezelf niet ”vermoord” zou worden.
Vrijdagavond werd gevuld met een hoop gezelligheid, bierpong, voetbal kijken en andere leuke spellen. Nadine die het meest geobsedeerd was door het Moordspel werd als eerste vermoord. Chantal maakte een selfie met haar en het spel was snel over voor haar. Op het laatst van de avond werd er nog wat gedanst en gedronken.
Zaterdagochtend begon rustig met een lekker ontbijt. Rond een uur of 12 gingen we met z’n allen naar de stad waar in 3 teams de Crazy 88 begon. Er waren rare en grappige opdrachten die in de stad vaak met vreemden moesten worden uitgevoerd. Nadat iedereen om 4 uur zich had verzameld op de Korenmarkt werd er nog een drankje gedronken. ’s Avonds werd er lekker gebarbecued! Rond middernacht vertrokken we met de gehele groep richting het centrum. In de bus werd er door iedereen gezongen en deed zelfs de buschauffeur mee. Aangekomen in het centrum zijn we begonnen bij de shotjesbar, waarna nog een aantal van ons touwtje wilden springen met vreemden. De nacht was erg leuk met veel leuke kroegen. Rond half 5 keerde iedereen terug en stonden er broodjes hamburgers en frikadel klaar. Zondagochtend heeft iedereen lekker uitgeslapen en hebben we rond 1 uur ontbeten. Helaas was het regenachtig en kon de geplande activiteit niet doorgaan. Als plan B zijn we nog even gezellig gaan bowlen.
Uiteindelijk hebben we het weekend afgesloten met de Pussy bokaal. De Pussy bokaal staat voor de grootste ‘pussy’ van het weekend. Democratisch werd er besloten dat deze dit jaar gewonnen is door: Mellissa en Nadieh. Zij hebben de regels van bierpong niet helemaal nageleeft en hebben in plaats van wodka, water gebruikt.
Het was een geslaagd weekend en iedereen heeft nu alweer zin in volgend jaar!

centauriweekend

Comments Off on Centauri weekend 2016