General

GNSK 2016

GNSK- juni 2016
In het weekend van 17 tot en met 19 juni vond het GNSK in Groningen plaats. GNSK staat voor Groot Nederlands Studenten Kampioenschap. Op dit toernooi worden veel verschillende sporten beoefend door allerlei verenigingen uit verschillende studentensteden in Nederland.
Op vrijdagavond werden de tenten op het kampeerterrein opgezet en konden we een heerlijke pizza van Domino’s nuttigen. Daarna vond het openingsfeest plaats en werden er de nodige biertjes gedronken. Natuurlijk gingen we niet te laat naar bed omdat we zaterdagochtend al vroeg op moesten staan voor onze eerste wedstrijd.
Het damesteam was tweede geworden in hun poule door winst tegen Maastricht en verlies van Nijmegen. Het heren team had ook hard gewerkt, ze zijn op basis van doelsaldo derde van de vier in hun poule geworden, dit ondanks dat ze een aantal spelers hadden die uitvielen.
Zaterdagavond was er een gaaf feestje in een oude fabriek in Groningen, waar ook weer genoeg biertjes werden genuttigd ;)!
Zondag was de laatste dag van het toernooi. De dames speelden de halve finale tegen Amsterdam. Dit was een bloedstollende wedstrijd en Centauri speelde misschien wel haar beste wedstrijd ooit! Desondanks verloren we de wedstrijd maar met een paar doelpunten verschil.
De laatste wedstrijd tegen Groningen hebben de dames verloren en ze zijn dus geëindigd met een mooie 4e plaats. We waren erg trots op dit resultaat en we hebben er ook hard voor getraind onder leiding van Joep Kusters. De jongens zijn uiteindelijk vijfde geworden onder leiding van Alexander Plum.
We kunnen terugkijken op een erg leuk weekend met goede sportresultaten en genoeg dansjes en drankjes.
Op naar volgend jaar en natuurlijk op naar het GNSK in 2018 wat in Wageningen zal gaan plaatsvinden!

Damesteam GNSK

Herenteam GNSK

Comments Off on GNSK 2016