General

Oliebollen toernooi 2017

Oliebollen tournament – 11 januari 2017
Op woensdagavond 11 januari hadden we in plaats van onze normale training het jaarlijkse oliebollen toernooi. Dit toernooi vindt altijd plaats na de kerstvakantie zodat we met de ‘Centaurifamilie’ het nieuwe jaar kunnen inluiden. Iedereen mag zijn/haar vrienden, familie, huisgenoten meenemen naar dit toernooi. Hier hadden de leden zich ook aan gehouden want uiteindelijk waren we met ongeveer 60 mensen die deelnamen aan dit toernooi! Steven had zelfs z’n hele dispuut van KSV meegenomen.
Nadat snel de spelregels van het handbal aan de ‘niet-handballers’ werden uitgelegd, konden de eerste wedstrijden beginnen. Een bloedstollend spannend toernooi volgde en tussen de wedstrijden door konden de spelers genieten van een heerlijke oliebol gebakken door het bestuur!

Na een spannende finale, waar de teams erg gewaagd aan elkaar waren, was er een team kampioen van het oliebollen toernooi. Dit team werd gehuldigd met confetti en lolly’s.

Nadat iedereen gedoucht was, zetten we het feestje voort in het sportcafé van de Bongerd. We hebben Ayinger Bräuweir gedronken totdat de laatste ronde werd aangekondigd. Natuurlijk hadden sommigen nog niet genoeg van de gezelligheid van deze avond en gingen we door naar een openfeest van studentenvereniging KSV. Hier hebben we nog tot in de late uurtjes gedanst en biertjes gedronken. Het was een gezellige afsluiting van een geslaagd Oliebollentoernooi!

 

Comments Off on Oliebollen toernooi 2017